هرآنچه باید پیش از خرید آیفون XS بدانید

هرآنچه باید پیش از خرید آیفون XS بدانید
راهنمای مطالعه

    مدتی از عرضه‌ آیفون‌های جدید اپل با نام‌های آیفون XS و آیفون XS مکس می‌گذرد و ما در این مقاله قصد داریم هر آنچه که باید پیش از خرید این دو گوشی بدانید، با شما در میان بگذاریم.

    [aparat id="wtfHB"]

    دانلود با کیفیت 720P، دانلود با کیفیت 1080P، تماشای ویدیو در یوتیوب

    اپل طبق سنت همیشگی خود در جریان رویداد ماه سپتامبر از آیفون‌های جدید خود با نام‌های آيفون XS، آیفون XS مکس و آیفون XR رونمایی کرد.

    طبق انتظاری که از آیفون‌های سری S می‌رود، در این سری نیز شاهد تغییرات ظاهری زیادی نبودیم و به‌غیر از اضافه‌شدن رنگ جدید طلایی و عرضه‌ مدلی با اندازه‌ صفحه‌نمایش بزرگتر، بهبودها تنها در بخش‌ سخت‌افزاری خلاصه می‌شد.

    با این حال در این نسل برای نخستین‌بار شاهد یک تفاوت آشکار با نسل‌های پیشین بودیم. در حالی که اپل تمرکز خود را در سری‌های S روی پیشرفت‌های سخت‌افزاری و معرفی ویژگی‌های سخت‌افزاری جدید معطوف می‌کرد؛ در سری جدید به هیچ وجه شاهد پیگیری چنین رویه‌ای از سوی این برند معتبر نبودیم و به‌جای آن مهندسین این شرکت تغییرات را به پیشرفت توان پردازنده و افزایش مقدار رم خلاصه کرده بودند.

    حال در ادامه‌‌ی این مقاله قصد داریم مواردی را با شما در میان بگذاریم که بتوانید راحت‌تر تصمیم بگیرید. ابتدا بیایید با نقاط ضعف شروع کنیم.

    نقاط ضعف

    برای یک انتخاب آگاهانه شما باید بر تمامی جوانب یک محصول اِشراف کامل داشته باشید. بی‌شک محصولی که تنها درباره‌ی نقاط مثبت آن اطلاع داشته باشید، برای هر شخصی بسیار خواستنی و معقول به‌نظر می‌رسد؛ اما این نقاط ضعف یک محصول هستند که حکم تعیین‌کننده‌ای در انتخاب شما ایفا می‌کنند. در همین راستا، ادامه‌ی این بخش شامل برخی از شاخص‌ترین نقاط ضعف آیفون‌های جدید شرکت اپل خواهد بود.

    نبود جک هدفون

    تبدیل جک 3.5 میلی‌ متری به لایتنینگ

    از زمان معرفی آیفون 7 (iPhone 7) تا حالا که اپل جک ۳.۵ میلی‌متری مرسوم را از دستگاه‌های موبایل خود حذف کرد، انتقادات بسیاری پیرامون این مسئله متوجه کمپانی آمریکایی شده است. جک ۳.۵ میلی‌متری که از زمان حضورش در دنیای فناوری بیش از ۱۱۰ سال می‌گذرد، نقش بسیار مهمی در تجربه‌ی کاربران ایفا می‌کرد.

    از زمان ابداعش که از آن به‌عنوان راهی ارتباطی برای انتقال اصوات استفاده می‌شد تا الان که از آن برای اتصال هندزفری و هدفون خود به دستگاه موبایلمان استفاده می‌کنیم، این درگاه همیشه بخش مهمی از تجارب ما را تشکیل داده است.

    با این حال اپل با عرضه‌ آیفون 7 تصمیم دیگری را اتخاذ کرد و این درگاه محبوب را به‌طور کلی از دستگاه‌های موبایل خود کنار گذاشت؛ بنابراین کاربران برای اتصال هدفون خود به دستگاه جز استفاده از هدفون‌های سازگار با درگاه شارژر لایتنینگِ آیفون، چاره‌ی دیگری نداشتند.

    در نگاه اول شاید چنین موضوع چندان به‌چشم یک نکته‌ی منفی به‌نظر نرسد؛ اما وقتی به این موضوع فکر می‌کنیم که دیگر نمی‌توان هنگام شارژ دستگاه به موسیقی از طریق هندزفری گوش داد، ناگهان متوجه خلأ جک ۳.۵ میلی‌متری می‌شویم.

    متأسفانه حذف این درگاه از گوشی‌های آیفون دیگر تولیدکنندگان دنباله‌رو محصولات اپل را نیز به تکاپو انداخت تا به تقلید کورکورانه، راه این شرکت را در پیش بگیرند و جک ۳.۵ میلی‌متری را از دستگاه‌های خود حذف کنند. اکنون باگذشت سه سال از این تصمیم، فقدان این درگاه صوتی بیش‌از‌پیش حس می‌شود.

    بااین‌حال قضیه به همین‌جا ختم نمی‌شود و اپل از امسال، دانگل تبدیل جک ۳.۵‌ میلی‌متری به درگاه لایتنینگ را نیز که پیش‌تر در جعبه‌ی گوشی‌های آیفون قرار می‌داد، در آیفون‌های جدید خود حذف کرده است. این موضوع باعث می‌شود تا کاربران برای استفاده از هدفون‌های خود که از درگاه یادشده استفاده می‌کنند، به‌ناچار به خرید این دانگل روی بیاورند. این دانگل که یک سر آن به درگاه شارژ آیفون وصل می‌شود، به کاربران اجازه می‌دهد تا هدفون‌های قدیمی خود را به موبایلشان متصل کنند.

    بنابراین اگر قصد خرید آیفون‌های جدید را دارید و جزو آن‌دسته از افرادی هستید که از هندزفری یا هدفون زیاد استفاده می‌کنید، بهتر است این موضوع را مدنظر داشته باشید؛ زیرا آیفون‌های جدید اجازه‌ استفاده از هدفون‌های قدیمی را به شما نمی‌دهند.

    نبود نوآوری

    تاچ آیدی / TouchID

    اپل یکی از شرکت‌هایی هست که هویت آن به‌نوعی با نوآوری و خلق فناوری‌های جدید گره خورده است. خلق محصولات جدیدی چون آیفون و آیپاد که هرکدام آغازگر عصر جدیدی بودند، همگی به‌نوعی بر این ادعا صحه می‌گذارند.

    در محصولات آیفون، گوشی‌های سری S همواره دستگاه‌هایی بوده‌اند که اگرچه از منظر ظاهری تفاوتی با نسل پیشین خود نداشتند؛ اما از جنبه سخت‌افزاری و معرفی ویژگی‌های نوآورانه، همواره از رقبای خود چندین پله جلوتر قرار داشتند.

    مهندسان اپل برای نخستین‌بار با معرفی آیفون 5S از سنسور تشخیص اثرانگشت تاچ‌آیدی رونمایی کردند. تاچ‌آیدی پیشرفت تکنولوژیک خیره‌کننده‌ای بود که به‌‌صورت جذابی شیوه‌ی قفل‌گشایی دستگاه‌ را دگرگون می‌ساخت.

    کاربران با استفاده از تاچ‌آیدی از رمز‌ عبور خلاصی می‌یافتند و به‌راحتی بااستفاده از اثرانگشت خود قادر به قفل‌گشایی دستگاه خود می‌شدند؛ این امر باعث می‌شد تا علاوه بر افزایش امنیت دستگاه، تجربه‌ی کاربری خریداران آیفون 5S نیز به‌طرز مشهودی بهبود پیدا کند.

    رویه‌ی فوق برای آیفون 6S نیز تکرار شد و اپل باری دیگر از قوه‌ نوآوری منحصر‌به‌فرد خود در جهت بهبود کارکرد آیفون استفاده کرد. آن‌ها برای نخستین‌بار در این سری از تاچ سه‌بعدی رونمایی کردند که شیوه‌ لمس دستگاه را برای همیشه تغییر می‌داد.

    تاچ سه‌بعدی ویژگی جدیدی بود که براساس میزان فشار انگشت کاربر روی صفحه‌نمایش واکنش متفاوتی را از خود نشان می‌دهد. این قابلیت به‌ کاربران اجازه می‌داد تا به‌عنوان نمونه بدون اینکه وارد اپلیکیشن دوربین شوند و تنها با یک لمس محکم‌تر روی آیکون دوربین در صفحه‌ خانگی، اقدام به روشن‌کردن دوربین سلفی کنند. این ویژگی به‌مرور در بخش‌های دیگر نیز به کار گرفته‌ شد و اکنون تمامی آیفون‌های بعد از سری 6S به‌جز آیفون XR و SE، همگی از این قابلیت پشتیبانی می‌کنند.

    با این اوصاف، اوضاع برای آیفون‌های سری S امسال متفاوت بود.  برخلاف سنت اپل، امسال این شرکت هیچ ویژگی این‌چنینی را معرفی نکرد و تغییرات را تنها به اضافه‌شدن رنگ جدید و پیشرفت توان سخت‌افزاری خلاصه کرد. بنابراین برخلاف سال‌های قبل، آن‌دسته از کاربران که از آیفون X استفاده می‌کنند، برای ارتقای دستگاه خود به مدل‌های جدید هیچ ویژگی متمایزکننده‌ای را پیدا نخواهند کرد.

    پیشرفت اندک توان‌ سخت‌افزاری

    A12 Bionic

    اشتباه نکنید؛ جمله‌ی فوق به هیچ عنوان به‌معنای توان کم گوشی‌های جدید اپل در مقابل رقبا نیست؛ بلکه تنها قصد داریم روند رو‌به‌رشد توان سخت‌افزاری آیفون‌های جدید را نسبت به نسل‌های پیشین مورد ارزیابی قرار دهیم.

    شرکت اپل در آیفون XS و آیفون XS مکس از چهار گیگابایت حافظه‌ رم (با حافظه‌ ذخیره‌سازی اشتباه نگیرید) و نخستین پردازنده‌ ۷ نانومتری جهان با نام A12 Bionic استفاده کرده است.

    سخت‌افزار فوق با توان بالای انجام پردازش‌های سنگین، باری دیگر آیفون را در صدر قله‌ی قدرتمندترین گوشی‌های هوشمند جهان قرار می‌دهد. در اغلب بررسی‌های انجام‌شده، آیفون‌های جدید با اختلاف از پرچمداران اندرویدی سریع‌تر عمل می‌کنند؛ این موضوع باعث می‌شود تا شیفتگان قدرت و سرعت، راهی جز انتخاب دستگاه‌های جدید اپل نداشته باشند.

    بااین‌حال توان بالای سخت‌افزاری آیفون نسبت به نمونه‌های اندرویدی همواره امری عادی در دنیای فناوری بوده است. به‌لطف بهینه‌سازی نرم‌افزار این گوشی‌ها و تعامل سازنده‌ آن با تولید کنندگان سخت‌افزار، آیفون همیشه بهترین عملکرد ممکن را با حداقل‌ترین سخت‌افزار ارائه می‌کند؛ اما اگر بخواهیم پیشرفت سخت‌افزاری آیفون‌ XS را با آیفون X و نسل‌های پیشین آیفون مقایسه کنیم، رنگ‌و‌بوی تفاوت کم‌کم پیدا می‌شود.

    گوشی‌های هوشمندِ امسالِ اپل برخلاف سال‌های پیش نمودار پیشرفت کم‌شیب‌تری را تجربه کرده‌اند. در حالی که آیفون‌های پیشین همواره از بعد پردازش بهبود ۵۰ درصدی و حتی دوبرابری را تجربه می‌کردند، گوشی‌های امسال اهالی کوپرتینو نسبت به آیفون X که سال گذشته روانه‌ی بازار شد، تنها ۱۵ درصد افزایش سرعت داشته‌اند.

    اگرچه همین رقم به‌ظاهر اندک بازهم آخرین ساخته‌ این شرکت را در جایگاه نخست قرار می‌دهد؛ اما اگر فکر می‌کنید که باخرید آیفون‌های جدید شاهد تفاوت مشهودی در سرعت نسبت به نسل پیشین خواهید بود، سخت در اشتباه هستید.

    پشتیبانی ناقص از فناوری شارژ سریع

    Wireless Charger / شارژر وایرلس

    فناوری شارژ سریع یکی از قابلیت‌های کارآمد و مفید گوشی‌های هوشمند هستند که برای اولین‌بار دنیای اندروید آن را در اختیار کاربران قرار داد. به‌واسطه‌ی این فناوری، کاربران می‌توانند در مدت زمان کمی به‌مقدار قابل‌توجهی دستگاه خود را شارژ کنند. این قابلیت باعث می‌شود تا در زمان افراد صرفه‌جویی بسیاری انجام شود.

    بااین‌حال نکته‌ی جالب در این رابطه رویکرد اپل در قبال این فناوری است. در حالی که کاربران برای خرید آیفون‌های جدید هزینه‌ای بیش‌از ۱۰۰۰ دلار متحمل می‌شوند؛ اما اهالی کوپرتینو به‌صورت پیش‌فرض شارژری را درون جعبه‌ی دستگاه قرار داده‌اند که قادر به انتقال جریان برق متناسب با فناوری شارژ سریع نیست.

    شارژر پیش‌فرض ۵ واتی آیفون هرگز نمی‌تواند تداعی‌گر یک دستگاه‌ گران‌قیمت و ویژه باشد؛ بنابراین برای استفاده از ویژگی دستگاه گران‌قیمت‌تان چاره‌ای جز مراجعه به فروشگاه‌های اپل و خرید یک شارژر ۲۹ واتی ندارید؛: مراجعه‌ای که هزینه‌ ۵۰ دلاری روی دستتان‌ می‌گذارد.

    نقاط قوت

    از نقاط ضعف که عبور کنیم، به نقاط قوت می‌رسیم که اپل با تمرکز روی آن‌ها و بهبود مستمرشان توانسته در طول سال‌های گذشته آیفون را به‌عنوان پرفروش‌ترین گوشی هوشمند در جهان به محبوبیت باورنکردنی‌ای برساند. کیفیت مثال‌زدنی محصولات اپل در آیفون نیز دیده می‌شود و ما در ادامه قصد داریم شاخص‌ترین موارد را به شما معرفی کنیم.

    iOS و پشتیبانی نرم‌افزاری عالی

    iOS 12 / آی‌او‌اس 12

    اگر با دارندگان گوشی‌های آیفون صحبت کنید و از آن‌ها درباره‌ برتری این دستگاه‌ها نسبت به محصولات اندرویدی سؤال بپرسید، قطعاً همه‌ آن‌ها به‌اتفاق پشتیبانی نرم‌افزاری مثال‌زدنی این شرکت را جزو نقاط قوت برجسته‌ آیفون اعلام می‌کنند.

    سیستم‌عامل iOS به‌لطف پشتیبانی فوق‌العاده‌ اپل و انتشار آپدیت‌های منظم توانسته به جایگاه خوبی دست پیدا کند. اپل به‌اندازه‌ای از این سیستم‌عامل پشتیبانی خوبی ارائه می‌کند که حتی دارندگان آیفون 5S که عرضه‌ آن به سال ۲۰۱۳ مربوط می‌شود، امسال توانستند طعم جدیدترین نسخه‌ iOS، یعنی آی‌او‌اس 12 (iOS 12) را بچشند.

    چنین چیزی در دنیای اندرویدی به‌چیزی بیشتر از یک رؤیا می‌ماند و حتی پرچمداران گران‌قیمت اندرویدی نیز در بهترین حالت بیش‌از سه سال پشتیبانی نرم‌افزاری دریافت نمی‌کنند؛ پشتیبانی‌ که آن‌هم با تأخیر بسیار در انتشار نسخه‌های جدید سیستم‌عامل اندروید همراه است.

    فارغ از بحث پشتیبانی، iOS از منظر بهینه‌سازی نیز در جایگاه بسیار خوبی قرار دارد. هماهنگی فوق‌العاده بالا بین نرم‌افزار و سخت‌افزار باعث شده تا همه‌چیز در سریع‌ترین و روان‌ترین حالت ممکن انجام شود.

    کافی است برای اثبات این قضیه سرعت اجرای اپلیکیشن‌ها با یک گوشی اندرویدی پرچمدار را بسنجید. در کمال تعجب متوجه خواهید شد که باوجود مقدار حافظه‌ رم کمتر در گوشی‌های آیفون نسبت به رقبای اندرویدی، مدیریت برنامه‌ها در پس‌زمینه و اجرای آن‌ها بسیار سریع‌تر از سیستم‌عامل اندروید صورت می‌گیرد.

    افزون بر مورد فوق، اپل همواره روی ساده‌سازی مسائل تأکید بسیاری داشته و این طرزفکر در تمام محصولات این شرکت به‌وفور دیده می‌شود. آی‌او‌اس نیز از این قضیه مستثنی نیست و اپل تمام تلاش خود را انجام داده تا بخش‌های مختلف این سیستم‌عامل به‌اندازه‌ای ساده و در عین حال پیشرفته طراحی شوند که استفاده از آن برای عموم رده‌های سنی آسان باشد.

    قدرت سخت‌افزاری بالا

    iPhone XS Max / آیفون XS مکس

    پیش‌تر در بخش نقاط ضعف، پیشرفت اندک توان سخت‌افزاری در آیفون XS نسبت به نسل پیشین را به‌عنوان یکی از نکات منفی عنوان کردیم؛ با‌این‌حال باید این را در نظر داشته باشید که علیرغم این موضوع، آیفون XS هنوز هم از بعد سرعت پردازش اطلاعات و انجام فرامین کاربران چندین سر‌و‌گردن از رقبای اندرویدی گران‌قیمت خود بالاتر است.

    تراشه‌ A12 که پردازنده‌ گرافیکی را نیز در خود جای داده، به بهترین نحو ممکن شما را در انجام کارهای مدنظرتان یاری می‌کند. مهم‌ نیست قصد ویرایش ویدیو دارید یا به انجام بازی‌های گرافیکی روی موبایل علاقه‌مند هستید؛ زیرا آیفون XS به‌گونه‌ای تمامی این‌ موارد را پوشش می‌دهد که تقریباً نمونه‌ی آن را هیچ‌کجا نمی‌توان پیدا کرد.

    تراشه‌ A12 به‌لطف لیتوگرافی ۷ نانومتری، ۶٫۹ میلیارد ترانزیستور را در قلب خود جای داده است که عدد قابل‌توجهی به‌شمار می‌رود. فارغ از این مسئله، عملکرد پردازنده‌ یادشده در پردازش داده‌های هوش‌مصنوعی نیز به‌طرز خیره‌کننده‌ای دستخوش بهبود شده است.

    به گفته‌ اپل، عملکرد پردازنده‌ی A12 در پردازش‌های عصبی پیشرفتی ۷۰۰ درصدی را نسبت به تراشه‌ی پیشین آن‌ها، یعنی A11 به‌خود دیده؛ این یعنی پردازنده‌ موجود در آیفون‌های جدید در هر ثانیه قادر به انجام ۵ تریلیون عملیات خواهد بود.

    باتوجه به‌ اینکه توسعه‌ی اپلیکیشن‌های مبتنی‌بر هوش‌مصنوعی در سال‌های اخیر سرعت دوچندانی گرفته، به‌کارگیری تراشه‌ اپل در این زمینه قطعاً کارگشا و مفید خواهد بود.

    یکی از قسمت‌هایی که هوش‌ مصنوعی تأثیر به‌سزایی در عملکرد آن می‌گذارد، قسمت فیس‌آیدی (Face ID) یا همان قفل‌گشایی دستگاه با استفاده از چهره است که به‌لطف پیشرفت‌های صورت‌گرفته در نسل جدید آیفون، اکنون سرعت شناسایی چهره و قفل‌گشایی دستگاه سریع‌تر از هر زمان دیگر اتفاق می‌افتد.

    علاوه بر این، عملکرد تراشه‌ A12 در پردازش بلادرنگ داده‌های واقعیت‌افزوده نیز بهبودهای بسیاری داشته و اکنون اپلیکیشن‌های این‌چنینی عملکرد بسیار بهتر و روان‌تری را از خود برجای می‌گذارند.

    از این موضوع هم که بگذریم، به حافظه‌ی ذخیره‌سازی دستگاه می‌رسیم. در حالی که هنوز هم بسیاری از افراد حافظه‌ رم را به‌اشتباه به‌عنوان حافظه‌ ذخیره‌سازی دستگاه می‌شناسند؛ اما رم به هیچ وجه به‌ ذخیره‌سازی اطلاعات ربطی ندارد. تمامی اطلاعاتی که کاربران روی دستگاه خود ذخیره‌سازی می‌کنند، به حافظه‌ای مجزا انتقال داده می‌شود که از آن با نام حافظه‌ ذخیره‌سازی یاد می‌شود.

    آیفون برخلاف گوشی‌های اندرویدی هیچگاه از حافظه‌های ذخیره‌سازی جانبی پشتیبانی نمی‌کرد و آیفون‌های جدید نیز از قاعده مستثنی نیستند. علاقه‌مندان به دستگاه‌های جدید اپل می‌توانند از میان سه‌ مدل ۶۴، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی برحسب نیازشان یکی را خریداری کنند؛ طبعاً با بالارفتن میزان حافظه‌ی ذخیره‌سازی، قیمت دستگاه نیز افزایش پیدا می‌کند.

    پشتیبانی از دو سیم‌ کارت

    آیفون / iPhone

    بالأخره پس از سال‌ها درخواست‌های پی‌در‌پی کاربران، اپل به خواست طرفدارانش روی خوش نشان داد و در آیفون XS و آیفون XS مکس پشتیبانی از دو سیم‌کارت را اضافه کرد.

    با‌این‌حال، نسخه‌ دو سیم‌کارت به‌ آن مفهومی که ما می‌شناسیم، تنها برای کشور چین عرضه خواهد شد و نسخه‌های عرضه‌شده برای کشورهای دیگر از سیم‌کارت‌های غیرفیزیکی جدیدی با نام eSim استفاده خواهند کرد. eSim نوع جدیدی از سیم‌کارت‌ است که توسط تولیدکننده قبل از فروش درون دستگاه قرار می‌گیرد؛ بنابراین استفاده از آن مستلزم پشتیبانی اپراتور مخابراتی شما از این فناوری خواهد بود.

    فعلاً eSim‌ تنها در ۱۰ کشور جهان پشتیبانی می‌شود که ایران جزو آن‌ها نیست. این کشورها شامل اتریش، کانادا، هند، جمهوری چک، ایالات متحده آمریکا، اسپانیا، انگلیس، آلمان، مجارستان و کرواسی می‌شود.

    بنابراین اگر تنها به‌قصد این قابلیت برای خرید iPhone XS و iPhone XS Max اقدام می‌کنید، بهتر است به‌دنبال نسخه‌ عرضه‌شده در بازار چین باشید که امکان استفاده از دو سیم‌کارت فیزیکی را در اختیارتان قرار می‌دهد؛ هرچند در این نسخه نیز امکان استفاده‌ همزمان از هر دو سیم‌کارت وجود ندارد و برای برقراری تماس با شماره‌ دوم خود همواره باید بین سیم‌کارت اول و دوم خود سوییچ کنید.

    مقاومت بیشتر در برابر آب و گرد و غبار

    آیفون XS مکس / iPhone XS max

    آیفون‌های جدید علاوه‌بر پیشرفت‌هایی که در زمینه‌ سخت‌افزار به‌خود دیده‌اند، از منظر مقاومت در برابر نفوذ آب‌ و  گرد‌و‌غبار نیز به‌لطف گواهی IP68، مقاومت بهتری را از خود نشان می‌دهند.

    اپل برای آیفون‌های پارسال تنها به گواهی IP67 بسنده کرد؛ اما این شرکت امسال این گواهی را با یک پله ارتقاء افزایش داد تا کاربران خیالشان از نفوذ آب به درون دستگاهشان راحت باشد.

    طبق گفته‌ اپل، آیفون‌های جدید قادر هستند که به‌مدت نیم‌ساعت در عمق دو متری آب دوام بیاورند؛ بدون اینکه خللی در عملکرد دستگاه ایجاد شود.

    دوربین قدرتمند

    آیفون XS مکس / iPhone XS max دوربین در گوشی‌های ساخت اپل همواره جایگاه بالایی داشته و این شرکت همیشه در تلاش برای ساخت بهترین دوربین در گوشی‌های هوشمند بوده است. این تلاش در برهه‌‌ای کارساز شد و آیفون‌های اپل بهترین تجربه‌ی عکس‌برداری را به کاربرانشان ارائه می‌کردند؛ اما با پیشرفت گوشی‌های اندرویدی در طول سال‌های گذشته، این برتری اندک‌اندک رنگ‌باخت و اکنون گوشی‌های تولیدی گوگل با برند پیکسل در صدر بهترین گوشی‌های هوشمند با دوربین عکس‌برداری قوی قرار دارند. با‌این‌وجود، چنین موضوعی بدین مفهوم نیست که آیفون‌های اپل در ارائه‌ کیفیت مناسب عکس‌برداری نا‌توان هستند. آیفون‌ XS و آیفون XS مکس در زمینه‌ عکسبرداری و فیلمبرداری یکی از بهترین نمونه‌های موجود هستند و شما با خرید آن‌ها با خیالی راحت می‌توانید در هر شرایط نوری به‌ عکسبرداری یا فیلمبرداری بپردازید. عکس‌های ثبت‌شده با این دستگاه از کیفیت بسیار خوبی برخوردارند و اپل با بهبود‌های نسبی این بخش نسبت به آیفون X، توانسته تجربه‌ی عکس‌برداری را به‌طرز مشهودی بهتر سازد. تغییرات صورت گرفته در نسل جدید آیفون‌های اپل را نمی‌توان انقلابی و شگرف دانست و اگر گوشی‌های قدیمی‌تر این کمپانی استفاده می‌کردید، خرید مدل‌های ۲۰۱۸ می‌تواند جذاب باشد ولی اگر گوشی فعلی شما نسل قبلی آیفون یا آیفون ۱۰ است، می‌توانید همچنان از گوشی خود لذت ببرید.

    تهیه شده در: درجه
    {{totalCount}} دیدگاه‌
    {{name.error}}
    {{email.error}}
    {{commentViewData.commentLength - commentMessage.value.length}} کاراکتر باقی مانده
    {{commentMessage.error}}

    ممکن است به این مطالب نیز علاقمند باشید