نکاتی که بهتر است قبل از خرید ساندویچ‌ ساز بدانیم

نکاتی که بهتر است قبل از خرید ساندویچ‌ ساز بدانیم
راهنمای مطالعه

    عصرهایی که خسته از سر کار برمی‌گردید و انگار سخت‌ترین کار دنیا پختن شام است، ساندویچ از انتخاب‌‌های راحت و کم‌دردسری است که خیلی سریع کارتان را راه می‌اندازد. این روزها هم دستگاه‌های ساندویچ‌ساز، خوردن ساندویچ در خانه را جذاب‌تر و آسان‌تر کرده‌اند. با استفاده از این دستگاه‌ها و کمی خلاقیت می‌توانید با مواد اولیه سالم و متنوع انواع ساندویچ و اسنک را به سلیقه خودتان درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

    در این مطلب می‌خواهیم به معیارهای خرید یک ساندویچ‌ساز مناسب بپردازیم تا به شما در خرید این دستگاه کمک کنیم. در انتهای این مطلب هم به بررسی چند دستگاه ساندویچ‌ساز موجود در بازار می‌پردازیم تا راهنمایی برای خرید هوشمندانه‌تر شما باشد.

    ظرفیت

    معیارهایی که برای خرید یک ساندویچ‌ساز باید در نظر بگیرید

    نوع ساندویچ‌ساز:

    ساندویچ‌سازها انواع مختلف دارند که بسته به نیازتان می‌توانید یکی از این انواع را تهیه کنید. رایج‌ترین نوع این دستگاه‌ها که در خانه‌های ایرانی بیشتر از آن استفاده می‌شود، صفحاتی دارند که نان تست در آن قرار می‌گیرد و برای درست کردن انواع ساندویچ و اسنک مناسب است. بعضی از ساندویچ‌‌سازها صفحه‌های گریل هم دارند که امکان گریل کردن گوشت و سبزیجات هم به شما می‌دهند.

    نوع دیگر ساندویچ‌ساز که بیشتر برای صبحانه درست کردن به کارتان می‌آید، دستگاه وافل‌ساز خانگی است که مانند ساندویچ‌ساز کار می‌کند اما شکل صفحات آن متفاوت است. دستگاه وافل‌ساز دو صفحه دارد که معمولا از جنس تفلون، چدن یا آلومینیوم ساخته می‌شود و سطح آن به شکل وافل پنجره‌ای است. وافل‌ انتخاب جذاب و خوشمزه‌ای برای صبحانه‌ است که با دستگاه وافل‌ساز به‌سرعت و به‌سادگی آماده می‌شود.

    جالب است بدانید که با دستگاه ساندویچ‌ساز، پیتزا هم می‌شود درست کرد! اما نه با یک ساندویچ‌ساز معمولی بلکه با استفاده از پیتزاساز یا پیتزا پز که زیرمجموعه ساندویچ‌سازها به شمار می‌رود. این دستگاه یکی از بهترین روش‌ها برای پخت پیتزا در خانه را برای شما فراهم می‌کند.

    توان مصرفی:

    یکی از مزایای درست کردن ساندویچ در خانه کاهش هزینه‌های غذا خوردن در رستوران است. اما اگر در انتخاب دستگاه ساندویچ‌سازتان دقت نکنید ممکن است به خاطر مصرف بالای برق هزینه اضافه روی دستتان بگذارند!

    محدوده توان مصرفی ساندویچ‌سازها بین ۶۴۰ وات تا ۱۴۰۰ وات است. به طور کلی برای مصارف خانگی بهتر است ساندویچ‌سازی انتخاب کنید که توان مصرفی حدود ۷۵۰ وات داشته باشد.

    صفحات دستگاه:

    صفحات دستگاه

    در مورد صفحات دستگاه باید به چند نکته دقت کنید؛ اول اینکه دستگاهی انتخاب کنید که صفحات نچسب داشته باشد تا به‌راحتی و بدون نگرانی از چسبیدن مواد غذایی به آن ساندویچ‌تان را درست کنید؛ دستگاه‌هایی که صفحات متحرک دارند هم گزینه بهتری هستند چون شست‌وشوی صفحات به‌را حتی انجام می‌شود و دیگر از بابت آسیب دیدن قطعات الکترونیکی دستگاه نگرانی نخواهید داشت.

    ظرفیت:

    بیشتر ساندویچ‌سازهای موجود در بازار، ظرفیت درست کردن ۲ یا ۴ ساندویچ را دارند. با توجه به تعداد اعضای خانواده و میزان مصرفتان، ساندویچ‌ساز مناسب خود را تهیه کنید. چرا که اگر ظرفیت پائین‌تر از حد نیاز خود انتخاب کنید فرآیند درست کردن وعده‌ غذایی‌تان طولانی می‌شود و مجبور می‌شوید برای هر وعده غذایی چندین بار از دستگاه استفاده کنید که این موضوع باعث افزایش مصرف برق هم می‌شود.

    عایق حرارتی:

    تقریبا همه ساندویچ‌سازها در قسمت دسته‌ها عایق حرارتی دارند. اما بهتر است عایق حرارتی دستگاهی که می‌خرید به دسته‌های آن محدود نشود و تمام دستگاه از این عایق برخوردار باشد تا در فرآیند درست کردن ساندویچ خیالتان از بابت سوختگی راحت شود!

    تهیه شده در: درجه
    {{totalCount}} دیدگاه‌
    {{name.error}}
    {{email.error}}
    {{commentViewData.commentLength - commentMessage.value.length}} کاراکتر باقی مانده
    {{commentMessage.error}}

    ممکن است به این مطالب نیز علاقمند باشید