بررسی سامسونگ گلکسی A33 5G؛ مزایا، معایب و گزینه‌های بهتر

میان‌رده‌ای خوش ساخت و زیبا

گلکسی A33 5G یکی از جدیدترین گوشی‌های سامسونگ است که جانشین مدل محبوب A32 شده است. در بررسی گلکسی A33 5G مزایا و معایب این گوشی را به صورت کامل محک خواهیم زد.

یکی از محبوب‌ترین گوشی‌های سامسونگ در سال گذشته گلکسی A32 بود که در دو نسخه 4G  و 5G روانه بازار شد. گوشی A33 اما تنها در یک نسخه 5G به بازار آمده و از جهات بسیاری دستخوش ارتقا شده است.

گلکسی A33 5G از همان پردازنده گلکسی A53 یعنی اکسینوس ۱۲۸۰ برخوردار است و با نمایشگر چشم‌نواز و طراحی جذاب آمده تا بار دیگر بازار گوشی‌های میانرده را تسخیر کند. در ادامه بررسی گلکسی A33 5G خواهیم دید این گوشی چقدر ارزش خرید دارد.

مشخصات عمومی سامسونگ گلکسی A33 5G

گوشی A33 اردیبهشت امسال در نسخه‌های  ۴، ۶ و ۸ گیگابایتی روانه بازارهای بین‌المللی شد و چند روز بعد در ایران هم عرضه شد. نسخه ۴ گیگابایتی گوشی A33 در بازار ایران نادر است اما مدل‌های ۶ و ۸ گیگابایتی در بازه قیمتی ۷.۵ تا ۸.۲ میلیون تومان قابل خرید هستند.

در زمان بررسی گلکسی A33 5G این گوشی به صورت پیش فرض از اندروید ۱۲ با رابط کاربری One UI 4.1 برخوردار است و تا سه به‌روزرسانی اصلی دیگر را هم دریافت خواهد کرد.

رقبای سامسونگ گلکسی A33 5G در بازه قیمتی ۷.۵ تا ۸.۵ میلیون تومان:

  • شیائومی پوکو X3 GT
  • شیائومی ۱۱ لایت 5G NE
  • شیائومی 11T
  • گلکسی M52 5G
برند دستگاه سامسونگ
مدل دستگاه گلکسی A33
تاریخ عرضه اردیبهست ۱۴۰۱
وضعیت موجودی در ایران موجود با گارانتی رسمی
سیستم‌عامل در زمان بررسی اندروید ۱۲ با پوسته One UI 4.1
فناوری شبکه ارتباطی GSM / HSPA / LTE / 5G

طراحی و کیفیت ساخت: زیبایی در عین سادگی

طراحی گلکسی A33 از اصل زیبایی در عین سادگی پیروی می‌کند. در هیچ بخشی از گوشی شاهد عنصری اضافه نیستیم و همه چیز تا حد ممکن ادغام و ساده شده است.

طراحی پنل پشتی از نسل قبل فاصله گرفته و با ماژول دوربین یکپارچه شباهت زیادی به گلکسی A53 پیدا کرده. پنل همچنان از پلاستیکی با کیفیت و یکدست ساخته شده که اثر انگشت را به آسانی جذب می‌کند.

گلکسی A33 دارای گوریلاگلس ۵ و گواهی IP67 است

فریم میانی هم پلاستیکی و همرنگ با بدنه اصلی است اما کمی پهن‌تر از آن چیزی است که انتظار داشتیم و اثر انگشت هم روی آن نمی‌ماند.

سامسونگ برای اولین بار با گوشی A33 گواهی IP67 را به مدل‌های اقتصادی‌تر خود آورده که به معنی مقاومت قابل قبول در برابر گرد و غبار و آب است.

دیگر ویژگی قابل توجه گوشی A33 لایه گوریلاگلس ۵ برای محافظت از نمایشگر در برابر خط و خش است که معمولا در مدل‌های گرانتر سامسونگ شاهدش بودیم.

در پنل جلو اما کمی داستان فرق می‌کند. حاشیه‌های نمایشگر به ویژه در بخش پایین زیاد است. بریدگی قطره‌ای نمایشگر هم شما را  دنیای گوشی‌های ارزان‌قیمت برمی‌گرداند. در مجموع طراحی و کیفیت ساخت گلکسی A33 راضی کننده است و شما را دلزده نمی‌کند.

ابعاد (میلیمتر)۱۵۹.۷ در ۷۴ در ۸.۱
وزن (گرم) ۱۸۶
جنس پنل پشتی پلاستیک
لایه محافظ گوریلا گلس ۵

نمایشگر: چشم‌نواز و سریع

بررسی گلکسی A33
نمایشگر گلکسی A33

گلکسی A33 نسبت به A32 5G از نظر نمایشگر دستخوش بهینه‌سازی قابل توجهی شده. حالا به جای پنل IPS و ۶۰ هرتزی با نمایشگری سوپر امولد و ۹۰ هرتزی طرفیم که کیفیت و سرعت بسیار بالایی دارد.

در بررسی گلکسی A33 نمایشگر محتوا را با رنگ‌های زنده، کنتراست چشمگیر و تراکم ۴۱۱ پیکسل بر اینچ به تصویر می‌کشد که آنرا در سطح مدل گرانتر گلگسی A53 قرار می‌دهد.

نرخ رفرش ۹۰ هرتزی هم تفاوت محسوسی را به ویژه حین گردش در منوها و اجرای بازی ایجاد می‌کند. با این وجود خبری از نرخ تازه‌سازی تطبیقی نیست و اگر رفرش را روی ۹۰ هرتز تنظیم کند، به صورت خودکار به ۶۰ هرتز برنمی‌گردد. از اینرو مصرف باتری را در برخی موارد بیهوده افزایش می‌دهد.

تنها نکته منفی در مورد نمایشگر حاشیه‌های قابل توجه و بریدگی قطره‌ای است و جدای از آن گلکسی A33 یکی از بهترین نمایشگرها را در رده قیمتی خود دارد.

گوشی A33 سامسونگ در این رده قیمتی یکی از بهترین نمایشگرها را دارد و رقبا برتری خاصی نسبت به آن ندارند.
ابعاد (اینچ) ۶.۴
نوع پنل Super AMOLED
رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰
حداکثر روشنایی (nits) ۸۰۰
حداکثر نرخ نوسازی (هرتز) ۹۰

دوربین: با کیفیت

دوربین اصلی گوشی A33 چهارگانه است و همان سنسورهای گلکسی A32 5G را در خود دارد اما به واسطه پردازنده قوی‌تر عملکرد بهتری را از خود نشان می‌دهد.

سنسور اصلی ۴۸ مگاپیکسلی است و با ترکیب چهار پیکسل تصاویر ۱۲ مگاپیکسلی ثبت می‌کند. در کنار آن هم لنز ۸ مگاپیکسلی التراواید، ۵ مگاپیکسلی ماکرو و ۲ مگاپیکسلی عمق‌سنج را در گوشی A33 داریم که بیشتر از آنکه کاربردی باشند، تزیینی‌اند.

دوربین اصلی گوشی A33

عکس‌های ثبت شده با دوربین اصلی در بررسی گلکسی A33 برای موبایلی در این رده قیمتی عالی هستند. تصاویر بسیار شارپ بوده و سطح جزییات و دامنه پویایی بالاتر از سطح انتظار است. همانطور که در تصاویر زیر می‌بینید دوربین گوشی A33 هم به خوبی کنتراست را حفظ کرده است.

تنها موردی که می‌توان از آن خرده گرفت رنگ‌های اغراق شده و بیش از حد اشباع به خصوص در مورد گیاهان و درختان است. هرچند برخی کاربران رنگ‌های اشباع را ترجیح می‌دهند اما در برخی موارد عکس‌ها بیش از حد از حالت عادی فاصله می‌گیرند.

در بررسی گلکسی A33 برای کاهش این حالت دست به دامن قابلیت Scene Optimizer  و  Auto HDR شدیم که خوشبختانه اثربخش بود.

کیفیت تصاویر در روز و شب مناسب و بالاتر از حد انتظار است

گوشی A33 سامسونگ لنز تله‌فوتو ندارد اما زوم دو برابری دیجیتال که با ثبت عکس‌های ۴۸ مگاپیکسلی و سپس کراپ ثبت می‌شود کیفیت بالایی دارد تا جایی که می توان آنرا بدون افت کیفیت دانست.

دوربین اصلی در شب هم به شکل قابل توجهی جزییات و دامنه پویایی را حفظ می‌کند و با فعال کردن حالت شب اوضاع حتی بهتر هم می‌شود.

عکس‌ها تا حد زیادی شارپ هستند، سطح هم نویز پایین است و کنتراست و اشباع رنگ‌ها هم به شکل ایده‌آلی در دوربین گلکسی A33 سامسونگ کنترل می‌شوند.

دوربین فوق عریض

دوربین ۸ مگاپیکسلی التراواید هم عملکردی بسیار خوب دارد. لنز ۱۳ میلیمتری با اپرچر f/2.2 این دوربین دامنه گسترده‌ای را در اختیارتان می‌گذارد. سطح جزییات در عکس‌های این دوربین بالاست و نویز کمی در آنها می‌شود. طبیعی است که شارپنس ان در مقایسه با دوربین اصلی کمتر است اما در مجموع شما را ناامید نخواهد کرد.

دوربین‌های ماکرو و عمق سنج

دوربین ۵ مگاپیکسلی ماکرو گوشی A33 دارای فوکوس ثابت در فاصله ۴ سانتی‌متری است و اگر به عکاسی از فاصله نزدیک علاقه داشته باشید سرگرم کننده خواهد بود. دوربین ۲ مگاپیکسلی عمق سنج هم تنها در مواردی که قصد عکاسی پرتره دارید به کار می‌آید و جالب اینجاست با وجود سطح پایین بودن عملکردی قابل قبول از خود نشان می‌دهد.


حتما بخوانید: مقایسه سامسونگ گلکسی A33 با گلکسی A53

دوربین سلفی گلکسی A33

سامسونگ برای گوشی A33 دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی با اپرچر  f/2.2 در نظر گرفته که عملکرد مطلوبی دارد. سطح جزییات و کنتراست به اندازه کافی خوب است اما تغییرات نرم‌افزاری بیش از حد است و عکس‌ها کمی جلوه آبرنگی به خود می‌گیرند.

موردی که در بررسی گلکسی A33 شاهدش بودیم این است که در تصاویر پرتره، سوژه اصلی به خوبی از پس زمینه جدا می‌شود اما سطح جزییات کمتر از عکس‌های معمولی است.

گلکسی A32 ویدیوهای 4K باکیفیتی ثبت می‌کند

فیلمبرداری گوشی A33

یکی از بهبودهای گوشی A33 نسبت به گلکسی A32 5G امکان فیلمبرداری 4K و لرزشگیر اپتیکال است. بررسی گلکسی A33 نشان می‌دهد که دوربین اصلی و سلفی قابلیت ثبت ویدیوهای 4K با نرخ ۳۰ فریم را دارند.

نرخ فریم ویدوهای 1080p برای دوربین سلفی به ۳۰ فریم محدود است اما برای سنسور اصلی گوشی A33 به ۶۰ فریم می‌رسد.

کیفیت ویدیوها راضی کننده است و لرزش‌ها آزاردهنده نیستند. در صورتی که نور کافی نباشد و به ویژه در شب نویز به طرز محسوسی افزایش پیدا می‌کند.

تصاویر دوربین اصلی گلکسی A33 (منبع: GSMArena): (برای نمایش تصویر در ابعاد بزرگتر کلیک کنید.)

تصاویر دوربین فوق عریض گلکسی A33:

تصاویر زوم ۲ برابری دوربین گلکسی A33:

تصاویر دوربین گلکسی A33 در شب بدون نایت‌مود:

تصاویر دوربین گلکسی A33 در شب با نایت‌مود:

تصاویر دوربین سلفی گلکسی A33 در حالت معمولی و پرتره:

گوشی‌های با دوربین بهتر از گلکسی در همین رده قیمتی:

  • شیائومی ۱۱ لایت 5G NE با دوربین اصلی ۶۴ و سلفی ۲۰ مگاپیکسلی
  • شیائومی پوکو X3 GT با دوربین اصلی ۶۴ و سلفی ۱۶ مگاپیکسلی
  • شیائومی 11T با دوربین اصلی ۱۰۸ و سلفی ۱۶ مگاپیکسلی
  • گلکسی M52 5G با دوربین اصلی ۶۴ و سلفی ۳۲ مگاپیکسلی
دوربین‌ها ۱. عریض
۲. فوق‌عریض
۳. ماکرو
۴. عمق سنج
دوربین اصلی سنسور ۴۸ مگاپیکسلی (فوکوس خودکار تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال، f/1.8)
اندازه سنسور اصلی (اینچ) 1/2.0
فوق عریض سنسور ۸ مگاپیکسلی (زاویه دید ۱۲۳ درجه، f/2.2)
اندازه سنسور فوق عریض (اینچ) 1/4.0
تله ( زوم ۲ تا ۳ برابر) -
اندازه سنسور تله

-
امتیاز زوم DXOmark (واید تا تله) -
سنسورهای دیگر سنسور ماکرو ۵ مگاپیکسلی
سنسور عمق سنج ۲ مگاپیکسلی
امتیاز عکاسی DXOmark -
قابلیت‌ها فلاش LED، قابلیت HDR و پانوراما
فیلم‌برداری4K@30fps, 1080p@30/60fps
امتیاز ویدیو DXOmark -
دوربین سلفی سنسور ۱۳ مگاپیسکلی (f/2.5)
اندازه سنسور سلفی (اینچ) 1/3.1
امتیاز سلفی DXOmark -
فیلم‌برداری سلفی 4K@30fps, 1080p@30fps

عملکرد پردازنده؛ مطلوب

همانطور که در مقایسه گلکسی A53 با A33 گفتیم، سامسونگ از چیپ جدید اکسینوس ۱۲۸۰ برای این دو گوشی استفاده کرده که دارای پردازنده ۸ هسته‌ای با ۲ هسته پرقدرت ۲.۴ گیگاهرتزی و ۶ هسته کم‌مصرف ۲ گیگاهرتزی است. اکسینوس ۱۲۸۰ نسبت به تراشه‌های نسل قبل در گلکسی A32 5G و 4G از نظر توان پردازش و گرافیک پیشرفت قابل توجهی کرده است.

همانطور که در جدول زیر می‌بینید گلکسی A33 در بنچمارک‌ها توانی برابر با میان‌رده بسیار گرانتر A53 دارد و نسبت به گلکسی A32 حدود ۵۰ درصد قوی‌تر است. تفاوت گوشی A33 با نسل قبل در بخش پردازش گرافیکی به مراتب بیشتر است و به حدود ۲.۵ برابر می‌رسد.

پردازش‌های عادی سرعت خوبی دارد اما پردازنده برای گیم حرفه‌ای مناسب نیست

بررسی گلکسی A33 نشان می دهد اکسینوس ۱۲۸۰ به آسانی از عهده اجرای امروز روزمره و اپ‌های پرکاربرد برمی‌آید و تجربه روانی را برای شما رقم خواهد زد.

در واقع این تراشه میان رده در حد اسنپدراگون ۶۹۵ و دیمنسیتی ۸۲۰ محسوب می‌شود که در گوشی‌های پوکو X4 پرو 5G و ردمی نوت ۱۱ پرو 5G به کار رفته است.

این تراشه همچنین توان لازم برای اجرای بازی‌های محبوب مثل کال آو دیوتی را دارد اما نباید انتظار اجرای آنها در تنظیمات گرافیکی بالا و با حداکثر نرخ فریم را داشته باشید.

در نتیجه اگر گیمر هستید، گوشی A33 برای شما بهترین گزینه نخواهد بود وبهتر است در این رده قیمتی سراغ گزینه‌های قوی‌تری مثل پوکو X3 GT یا شیائومی 11T بروید.


نام گوشی موبایل

گلکسی A53 5G

گلکسی A33 5G

شیائومی 11T

گلکسی M52 5G

نام تراشه

Exynos 1280

Exynos 1280

Dimensity 1200

Snapdragon 778G

برند تراشه

Samsung

Samsung

MediaTek

Qualcomm

نمره کلی تراشه از ۱۰۰

56

56

77

62

نمره پردازنده از ۱۰۰

50

50

73

58

نمره بازی از ۱۰۰

39

39

76

51

نمره باتری از ۱۰۰

89

89

84

85

کلاس پردازنده

B

B

A

A

AnTuTu 9 امتیاز

4322276

4322276

673456

523592

Geekbench5-امتیاز تک‌هسته‌ای

724

724

972

778

Geekbench5-امتیاز چندهسته‌ای

1888

1888

3314

2836

تعداد هسته‌ها

8

8

8

8

فرکانس پردازنده (مگاهرتز)

2400

2400

3000

2400

پردازنده گرافیک

Mali-G68

Mali-G68

Mali-G77 MC9

Adreno 600

چیدمان و مشخصات هسته‌ها

2x 2.4 GHz – Cortex-A78

6x 2 GHz – Cortex-A55


2x 2.4 GHz – Cortex-A78

6x 2 GHz – Cortex-A55


1x 3 GHz – Cortex-A78
3x 2.6 GHz – Cortex-A78
4x 2 GHz – Cortex-A55

1x 2.4 GHz – Kryo 670 Prime (Cortex-A78)

3x 2.2 GHz – Kryo 670 Gold (Cortex-A78)
4x 1.9 GHz – Kryo 670 Silver (Cortex-A55)


لیتوگرافی

۵ نانومتر

۵نانومتر

۶ نانومتر

۶ نانومتر

مصرف (وات)

۱۰ وات

۵ وات

دستورالعمل

ARMv8.3-A

ARMv8.3-A

ARMv8-A

ARMv8.4-A

تاریخ معرفی

March 2022

March 2022

January 2021

May 2021

گوشی‌های با پردازنده بهتر از گوشی A33 در همین رده قیمتی:

  • شیائومی پوکو X3 GT
  • شیائومی 11T

پیکربندی حافظه گوشی A33

سامسونگ برای گلکسی A33 پیکربندی حافظه بسیار متنوعی را در نظر گرفته تا تمام سلایق را راضی کند. این گوشی در نسخه‌های ۴/۱۲۸، ۶/۱۲۸، ۸/۱۲۸ و ۸/۲۵۶ روانه بازار شده و از کارت حافظه microSD هم پشتیبانی می‌کند. البته اسلات حافظه گوشی A33 با سیم‌کارت دوم یکی است و باید از بین آنها یکی را انتخاب کنید.

در بازار ایران اما نسخه با رم ۴ گیگابایت و همچنین مدل ۲۵۶ گیگابایتی به ندرت عرضه شده و البته با توجه به پردازنده این مدل توصیه می‌کنیم سراغ نسخه ۴ گیگابایتی گلکسی A33 نروید.

درگاه حافظه microSD مشترک با سیم‌کارت
پیکربندی حافظه (گیگابایت) ۱۲۸/۴, ۱۲۸/۶, ۱۲۸/۸, ۲۵۶/۶,۲۵۶/۸
نوع حافظه eMMC 5.1

باتری و شارژدهی: در سطح متوسط

گوشی A33 سامسونگ مثل نسل قبل به باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی مجهز شده و میزان شارژدهی آن هم با وجود استفاده از پردازنده قوی‌تر تقریبا ثابت مانده. با یکبار شارژ کامل باتری می‌توانید روی ۱۴ ساعت وبگردی یا ۱۸ ساعت تماشای فیلم حساب کنید.

باتری گلکسی A32 سرعت شارژ پایینی دارد

به لطف پردازنده کم ‌مصرف با استفاده عادی باتری گلکسی A33 تا یک و نیم روز شما را همراه می‌کند اما اگر چند ساعت در اینستاگرام می‌چرخید و به بازی با موبایل عادت دارید، اواخر شب باید دوباره گوشی را شارژ کنید.

در گلکسی A33 توان شارژ روی کاغذ از ۱۵وات نسل قبل به ۲۵ وات رسیده و باتری طی نیم ساعت تا ۵۰ درصد شارژ می‌شود. این میزان برای گلکسی A32 5G حدود ۲۳ درصد بود. شارژ کامل باتری از صفر هم حدود ۱:۱۵ ساعت زمان می‌برد.

خبر برای اینکه در بررسی گلکسی A33 5G متوجه شدیم در جعبه خبری از شارژر ۲۵ واتی نیست و باید جداگانه آنرا خریداری کنید.

گوشی‌های با شارژ سریعتر از گلکسی A33 در همین رده قیمتی:

  • شیائومی پوکو X3 GT باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی و شارژ سریع ۶۷ وات
  • شیائومی 11T باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی و شارژ سریع ۶۷ وات
ظرفیت (میلی آمپر ساعت) ۵۰۰۰
توان شارژ (وات) ۲۵ وات (۴۵ درصد در ۳۰ دقیقه)
شارژدهی باتری در پخش ویدیو (ساعت) ۱۸:۰۸
شارژدهی باتری در وبگردی (ساعت) ۱۴:۰۳
شارژدهی باتری در تماس (ساعت) ۲۹:۴۱

امکانات گوشی A33؛ اسپیکر استریو

گوشی A33 جک هدفون ۳.۵ میلیمتری ندارد اما اگر طرفدار هدفون‌های سیمی نباشید، یک گوشی همه چیز تمام از نظر امکانات است. گلکسی A33 برخلاف نسل قبل به اسپیکرهای استریو مجهز شده که خروجی صدای با کیفیت، گوش نواز و بلندی دارند.

حسگر تشخیص اثر انگشت مثل دیگر گوشی‌های سامسونگ زیر نمایشگر نیست و با کلید پاور در لبه سمت راست یکپارچه شده. عملکرد حسگر رضایت بخش است و از نظر سرعت نسبت به مدل‌‌های زیر نمایشگر عملکرد بهتری دارد.

حسگر‌ امنیتی سنسور اثر انگشت زیرنمایشگر
سنسورهای دیگر شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما
جک ۳.۵ میلی‌متری خیر
شبکه بی‌سیم Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, دو بانده, Wi-Fi Direct, هات‌اسپات
بلوتوث 5.0, A2DP, LE
GPSبله با A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
NFC بله (وابسته به بازار عرضه)
رادیو ندارد
USB USB Type-C 2.0, USB On-The-Go
رنگ‌ها مشکی، سفید، هلویی، آبی

نمرات گلکسی A33 سامسونگ

گلکسی A33 با پردازنده ۸ هسته‌ای اکسینوس ۱۲۸۰ در بنچمارک گیک‌بنچ ۵ در بخش‌های تک و چند هسته‌ای به ترتیب امتیازات ۷۳۴ و ۱۹۰۳ را به دست آورده است. امتیاز گلکسی A33 سامسونگ در ینچمارک آنتوتو نیز ۳۹۴ هزار بوده که امیدوارکننده است.

عملکرد گلکسی A33 برای امور روزمره و بازی مناسب است اما اگر گیمر هستید، سراغ مدل‌‌های هم‌قیمت مثل شیائومی 11T یا پوکو X3 GT بروید که پردازنده بسیار قوی‌تری دارند.

در ادامه بررسی گلکسی A33 سراغ مزایا و معایب گوشی A33 سامسونگ می‌رویم. این موارد صرف نتیجه بررسی چند روزه نیست و بر اساس دیدگاه‌های کاربران این گوشی در فروم‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی بیان شده است.

میانگین بررسی کاربران در آمازون ۴.۳
تعداد بررسی‌ها در آمازون ۴۰
میانگین نمره کاربران در دیجیکالا ۳.۹
تعداد بررسی‌‌ها در دیجیکالا ۸۳

مزایا گلکسی A33 از دید کاربران

طراحی و کیفیت ساخت مطلوب

گوشی A33 سامسونگ با اینکه گوشی اقتصادی است اما طراحی آن به مدل‌های گرانتر از جمله A73 شباهت دارد. از نظر کیفیت ساخت بدنه پلاستیکی کیفیت بسیار بالایی دارد و لایه گوریلا گلس ۵ و گواهی IP67 نیز نشانگر مقاومت بالای گوشی هستند. .

نمایشگر ۹۰ هرتز چشم‌نواز

نمایشگر سوپر امولد گلکسی A33 با وضوح بالا و نرخ تازه‌سازی ۹۰ هرتز یکی از بهترین پنل‌‌ها بین گوشی‌های هم‌قیمت است. این پنل لذت مشاهده هر محتوایی را برای کاربران دو چندان می‌کند.

دوربین اصلی با کیفیت

دوربین ۴۸ مگاپیکسلی شاید روی کاغذ معمولی باشد اما همانطور که در بررسی گلکسی A33 سامسونگ دیدیم، در عمل کیفیتی بالاتر از حد انتظار دارد. با نگاهی به نظرات کاربران این گوشی در سایت های مرجع می‌توان به رضایت بالای آنها از دوربین پی برد.

ارزش خرید بالا

گوشی A33 از نظر نمایشگر، دوربین، طراحی و پردازنده در سطحی ایده‌آل قرار دارد و نیازهای مختلف کاربران را به خوبی برآورده می‌کند. این گوشی حدود ۵ میلیون از گلکسی A53 ارزانتر است اما تقریبا عملکردی در همان سطح دارد.

معایب گلکسی A33 از دید کاربران

سخت‌افزار متوسط

پردازنده گلکسی A33 به خوبی از عهده امور روزمره برمی‌آید اما اگر گیمر باشید، در این رده قیمتی گوشی‌های با پردازنده بسیار بهتر مثل شیائومی 11T در دسترس هستند.

نبود جک هدفون

هنوز هم بسیاری از کاربران از هدفون‌ و هندزفری سیمی استفاده می‌کنند و نبود جک هدفون برای آنها یکی از معایب گلکسی A33 به شمار می‌رود.

سرعت شارژ پایین

در حالی که برخی رقبای گلکسی A33 با شارژ ۶۷ وات عرضه شده‌اند، باتری این گوشی برای شارژ کامل به ۱:۱۵ ساعت زمان نیاز دارد که گله برخی کاربران را در پی داشته و آن را از معایب گلکسی A33 می‌دانند.

جمع‌بندی بررسی گلکسی A33 5G سامسونگ

گلکسی A33 سامسونگ موبایلی اقتصادی است که اگر از پردازنده فاکتور بگیریم، در قامت یک میان رده خوب ظاهر شده است. طراحی و کیفیت ساخت مناسب، نمایشگر سوپرامولد ۹۰ هرتز و دوربین‌‌های با کیفیت گلکسی A33 را به یکی از بهترین گوشی‌های تا ۷ میلیون تومان بدل کرده‌اند.

برخلاف گلکسی A53 که برتری خاصی نسبت به نسل قبل ندارد، گوشی A33 از نظر طراحی، پردازنده، سرعت شارژ و حتی اسپیکرها ارتقا یافته و ارزش خرید بالایی دارد.

اگر گیمر هستید توصیه ما خرید گزینه‌‌های دیگر از جمله شیائومی 11T یا پوکو X3 GT است، در غیر این صورت بررسی گلکسی A33 نشان از یک گوشی ارزشمند دارد که نیازهای اغلب کاربران را برآورده می‌سازد.


در ادامه بخوانید: بررسی سامسونگ گلکسی A53 5G؛ مزایا، معایب و گوشی‌های جایگزین بهتر
42 دیدگاه
  1. سارا می‌گوید

    دمای گوشی موقع شارژ و استفاده از wifi و مخصوصا دیتا زیاد بالا می ره البته با نرم افزار می شه دمای cpu کاهش داد ولی من قبلا note 5 داشتم اینجوری داغ نمی کرد!

  2. سید نسیم حسینی می‌گوید

    گوشی خوبیه ققط زود شارژش تموم میشه و دوما تک سیم من فک کردم دوسیم الان میخوام بفروشمش
    جالب تو گوگل دیدم دوسیم ولی بر من تک سیم

  3. سید نسیم حسینی می‌گوید

    گوشی خوبیه ققط زود شارژش تموم میشه و دوما تک سیم من فک کردم دوسیم الان میخوام بفروشمش

  4. بهزاد می‌گوید

    سلام . من ۱۰ ماه این گوشی رو داشتم عالی بود که به یکدفعه رفت به حالت روت شدن، نمایندگی هم بردم هیچ جوره قبول نمیکنه میگه حتما نرم افزار خاصی نصب کردی ، همین امر دستگاه رو از گارانتی خارج کرده ، تا تعمیرش کنن و هزینه ۲ میلیون تومنی رو دستم گذاشته، خواستم بگم مراقب باشید و از اطلاعاتتون بکاپ و عکساتونو هر ماه ذخیره کنید به درد من گرفتار نشید

  5. زهرا می‌گوید

    گوشی آ ۳۱ به نظرم از این بهتر بود داشتم

  6. زهرا می‌گوید

    سلام من دیروز خریدم آ۳۳ تازه فهمیدم جک هنزفری نداره خیلی بهم ریختم .باطریش هم خیلی زود تموم میشه از خریدم پشیمون شدم.کاش این نظرات قبل خرید میخوندم

    1. یونس مرادی می‌گوید

      سلام یه مبدل تایپ سی به ۳.۵ میلیمتری میتونی براش بگیری

    2. ایلیا می‌گوید

      هنذفری مخصوص داره همه گوشی های a73 a53 a33 a23 همینجوری هستند

  7. هانیه می‌گوید

    سلام یک ماهه که خریداری کردم.با وجود اینکه دو تا سیم کارتی که روش گذاشتم ۴جی هستن ،اما هر از چند دقیقه آنتن میپره و میزنه تماس اضطراری فقط ممکن هست
    هر کی هم بهم زنگ میزنه باید چندین بار تماس بگیره تا در دسترس باشه.

  8. M.a می‌گوید

    سلام من نزدیک یه هفته است خریدم اصلا مشکل انتن و اینا نداره فقط موقع استفاده شارژش کمی زود خالی میشه اگر استفاده نکنی اصلا خالی نمیکنه ولی وقتی در نت میچرخی یه کم زود خالی میشه فقط باطریش متوسطه از بقیه نظرها واقعا خوبه

  9. مهدی می‌گوید

    باطری خیلی ضعیفه با a33 نهایتا میشه ۱۰ساعت در اوستا بچرخی ولی با a12 میشه ۲روز در اوستا بچرخی با شارژ کامل

  10. محمد می‌گوید

    من تازه گرفتم اما به نظرم عالیه.سرعت تاچ خیلی بالایی داره همه چیز حرفه ای

  11. هادی می‌گوید

    این عالیه با a73 اصلا فرقی نداره زودتر از a73 هم روشن میشه

  12. تکفای می‌گوید

    واقعا گوشی خوبیه

  13. rtavakoli199@gmail.com می‌گوید

    افتاب پرست فصل دوم قسمت اول

  14. rtavakoli199@gmail.com می‌گوید

    سامسونگ آ۳۳ محمد رضا توکلی بروز رسانی

  15. rtavakoli199@gmail.com می‌گوید

    ماشین جک. بله. باتری سامسونگ۳۳. باتری.

  16. rtavakoli199@gmail.com می‌گوید

    لطفا. سامسونگ. جدید لطفا. 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 پول۲۰۰۰ بله

  17. rtavakoli199@gmail.com می‌گوید

    سامسونگ ۲۳ خیر باتری 🥵😭😡😡😡 خیر محمد رضا توکلی

    1. علی می‌گوید

      داش a33 اسکنر انگشتش پایین صفص رو کمه پاو. نیست

  18. محمد می‌گوید

    سلام به همه
    منم چند روز هست که گرفتم در کل عالیه

  19. محمد می‌گوید

    سلام به همه
    منم چند روز هست که گرفتم در کل حس خوبی دارم ازش

  20. ghasem می‌گوید

    سلام چرا باطریش زود خالی میشه لطفن کمک کنید

    1. جواد نوری می‌گوید

      سلام من تازه خریدم شارژش زود تموم میشه میشه راهنمایی کنید چکار کنن

  21. abolfazl می‌گوید

    عالیه عالیه.. گوشیه نابیه حرف نداره از همه لحاظ فراتر از،اون چیزی که فکر میکردمه

  22. آنی می‌گوید

    فول شارژ گوشی من تو ۴۵ دقیقه س اتفاقا سرعت شارژش خیلی خوبه که

    1. امیر می‌گوید

      شما احتمالا روی 40 یا 50 مجدد شارزش میکنی یا اینکه شارزرت واتش بالاست. چون من رو 15 معمولا شارز میکنم شارزرم 25 واته تقریبا یه ساعت و 50 زمان میبره

  23. Milad می‌گوید

    من دارم هیچ ایرادی نداره. تو گیم هم ب هبچ عنوان کم نمیاره پردازنده اگزینوس برابر است با اسنپدراگون ۷۸۸. نه ۶۹۵ دقت کنید پردازندش فوق العاده هست تو نت تحقیق کنید و توسایت های تخصصی متوجه میشید ک در حد اسنپدراگون ۷۸۸ هست. نسبت ب قیمتش حرف نداره فروشنده همیشه دوست دارن شیائومی هارو بیشتر تبلیغ کنند چون بیشترین سود رو داره

  24. saara می‌گوید

    این بهتریه یا m23?

    1. یونس مرادی می‌گوید

      گلکسی a33 گزینه بهتره مخصوصا از نظر قدرت پردازش

    2. محسن وثوقی می‌گوید

      صد درصد a33✓✓✓

    3. هادی می‌گوید

      این عالیه با a73 اصلا فرقی نداره زودتر از a73 هم روشن میشه

  25. وحید می‌گوید

    من گوشی a33 چندروز میشه خرید کردم اما شارژ گوشی زتر تموم میشه باید چیکارکنم به من یا توضیح مدی دست تون دردنکنه

  26. عارف می‌گوید

    گوشی خوش دست و خوبیه برای حتما بخرید

  27. محمد می‌گوید

    این بهتره یا M52؟

    1. یونس مرادی می‌گوید

      گلکسی m52 از نظر پردازنده، دوربین و باتری از گلکسی a33 بهتره

  28. سام می‌گوید

    ,,اینشوشیناک یک هفته خریدم ازنظر ارتّباط تلفنی مشکل نویز شدید داره که مخاطب کلافه میکنه

    1. یاسی می‌گوید

      منم مشکل نویز دارم تو صحبت کردن با این گوشی

  29. حسن عبدی می‌گوید

    گوشی خوبیه و جایگزین بهتری براش وجود نداره

    1. محسن می‌گوید

      با سلام.
      قصد خرید a33رو دارم اما برخی میگن آنتن دهی خوبی نداره و پرش آنتن اذیت میکنه.
      تایید میکنید؟

      1. میکاییل می‌گوید

        بله در ایرانسل پرش دارد در همراه اول ندارد من نمیدونستم خریدم به این مشکل خوردم

      2. M.a می‌گوید

        سلام من نزدیک یه هفته است خریدم اصلا مشکل انتن و اینا نداره فقط موقع استفاده شارژش کمی زود خالی میشه اگر استفاده نکنی اصلا خالی نمیکنه ولی وقتی در نت میچرخی یه کم زود خالی میشه فقط باطریش متوسطه از بقیه نظرها واقعا خوبه

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.