بهترین تبلت ویندوزی مایکروسافت، شیائومی، ایسوس، ایسر و لنوو را معرفی کردهایم. این مدلها با قیمت و امکانات مناسب پرفروشترین مدلها در بازار ایران بودهاند.
تبلت ویندوزی با توجه به سخت افزار قدرتمند در ابعاد کوچکتر، وزن کمتر، طول عمر باتری مناسب، حالتهای آماده به کار بیشتر و پشتیبانی از صفحات لمسی میتواند یک انتخاب مناسب برای کاربرانی باشد که به دنبال استفاده از تمام امکانات سیستم عامل ویندوز هستند، اما نمیخواهند دردسرهای به همراه داشتن همیشگی لپتاپ را تحمل کنند.
به لطف این نوع دستگاهها تماشای فیلم و سریال، استفاده از نرم افزارهای کاربردی یا حتی بازیهای سبک در هر زمان و مکانی ممکن خواهد بود.
این رده از محصولات با معرفی تبلتهای سرفیس از سوی مایکروسافت به بلوغ رسیدند و پس از آن شرکتهای دیگر با مشاهده بازار پر مخاطب این گجتها به تولید تبلتهای ویندوزی روی آوردند.
سرفیسها به دلیل یکپارچگی بیشتر سخت افزار و نرم افزار و همچنین امکاناتی که مایکروسافت بهطور اختصاصی برای آن در نظر گرفته است، مانند لوازم جانبی که به خوبی با سیستم عامل سازگاری دارند؛ یک انتخاب مناسب محسوب میشود. اما به غیر از مایکروسافت، نامهای بزرگ دیگری نیز در این بازار حضور دارند که سالهاست به واسطه لپتاپهایشان آنها را تحسین میکنیم.
با توجه به این که تبلتهای ویندوزی نیز در قیمتهای مختلف و با توان سخت افزاری متفاوت تولید میشوند، شاید انتخاب از بین مدلهای بسیاری که میبینیم کمی دشوار باشد، بنابراین تصمیم گرفتیم تا با توجه به ارزش و توان تبلت نسبت به قیمت آن، شما را با بهترین تبلت حال حاضر آشنا کنیم.
بهترین تبلت ویندوزی: مایکروسافت سرفیس پرو ۸
مشخصات سخت افزاری سرفیس پرو ۸:
این تبلت از نسل یازدهم پردازندههای Core i5 یا Core i7 اینتل بهره میگیرد و به پردازنده گرافیکی اینتل Intel Iris Xe مجهز شده است. این گرافیک قدرت اجرای بازیهای گرافیکی سبک و اپهای ویرایش تصویر را دارد.
مایکروسافت برای این دستگاه حافظه رم ۸ تا ۳۲ گیگابایتی را در نظر گرفته و در بخش حافظه داخلی نیز میتوانید از بین ۱۲۸ گیگابایت تا یک ترابایت حافظه SSD انتخاب کنید.
صفحه نمایش ۱۳ اینچی سرفیس پرو ۸ رزولوشن ۱۹۲۰× ۲۸۸۰ پیکسل را ارائه میکند. در بالای این نمایشگر یک دوربین ۵ مگاپیکسلی حضور دارد و در پشت دستگاه نیز یک دوربین ۱۰ مگاپیکسلی با قابلیت ثبت ویدیوهای 4K را شاهد هستیم. آخرین نماینده مایکروسافت در بازار تبلتهای ویندوزی تنها ۷۷۵ گرم وزن دارد.
در کنار این سخت افزار قدرتمند، مایکروسافت یک قلم کاربردی به نام Surface Pen هم برای تبلتش در نظر گرفته که نسبت به نسلهای قبلی بهبود یافته است.
همچنین یک کاور به نام Type Cover نیز وجود دارد که با طراحی زیبای خود یک صفحه کلید جمع و جور و در عیم حال یک کاور چشم نواز برای دستگاه خواهد بود.
- نمایشگر: ۱۳ اینچی با وضوح ۱۹۲۰× ۲۸۸۰ پیکسل
- پردازنده: Core i5 یا Core i7 نسل یازده
- حافظه رم: ۸ تا ۳۲ گیگابایت
- حافظه داخلی: ۱۲۸ گیگابایت تا یک ترابایت حافظه SSD
- باتری: ۴۳ وات ساعت (تا ۹ ساعت شارژدهی)
سرفیس پرو ۷
سرفیس پرو ۸ از نظر کیفیت و کارایی تقریبا در سطح سرفیس ۸ قرار دارد. تفاوت اصلی آنها به نمایشگر کوچکتر ۱۲.۳ اینچی و پردازنده نسل ده در مدل سرفیس پرو ۷ برمیگردد. با وجود این اختلاف تقریبا اندک میتوانید مدل ۷ را با قیمت بسیار مناسب تری خریداری کنید.
مایکروسافت سرفیس بوک ۳
بهترین تبلت ویندوزی مدل سرفیس بوک ۳ در واقع یک لپتاپ هیبریدی با طراحی و کیفیت ساخت فوقالعاده است. این مدل همه نیازهای شما را از امور روزمره و تماشای فیلم گرفته تا بازی و طراحی جواب میدهد.
مشخصات مایکروسافت سرفیس بوک ۳
نمایشگر آن لمسی است و در دو مدل ۱۳.۵ و ۱۵ اینچی با وضوح عالی 4K در دسترس است.
این مدل از پردازنده نسل دهم اینتل Core i7-1065G7 با حداکثر فرکانس ۳.۹ گیگاهرتزی پشتیبانی میکند. پیکربندی حافظه شامل ۳۲ گیگابایت رم LPDDR4x و ۵۱۲ گیگابایت حافظه SSD است.
پورتهای سرفیس بوک ۳ شامل یک USB 3.0 Type-C، دو USB 3.0 Type-C، کارتخوان، جک هدفون و Surface Connect است.
یکی از مزایای اصلی آن وزن کم ۱.۵ کیلوگرمی به همراه کیبورد است که حمل و نقلش را آسان میکند.
بهترین تبلت ویندوزی با نمایشگر OLED: ایسوس VivoBook Slate
تبلتهای ویندوزی با نمایشگر OLED در بازار زیاد پیدا نمیشود و ایسوس VivoBook Slate یکی از آنهاست. اگر کیفیت نمایشگر برایتان مهم است، این مدل میتواند انتخاب مناسبی برایتان باشد.
مشخصات تبلت ایسوس VivoBook 13 Slate
این دستگاه به نمایشگر ۱۳.۳ اینچی OLED با وضوح Full HD نسبت تصویر ۱۶ به ۹ مجهز شده است. این پنل از HDR پشتیبانی میکند و با پوشش کامل گاموت DCI-P3 و روکش مات کیفیت تصویر خیره کنندهای دارد.
ار نظر سختافزاری اما نباید انتظار زیادی از آن داشته باشید چون با پردازنده پنتیوم N6000 سیلور بیشتر برای کارهای روزمره و پردازشهای گرافیکی سبک مناسب است.
ایسوس برای آن ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه SSD در نظر گرفته است. از پردازشگر گرافیکی مجزا هم خبری نیست.
تبلت ویندوزی ایسوس از باتری ۵۰ وات ساعتی برخوردار است که شارژدهی بسیار بالایی دارد.
مایکروسافت سرفیس گو ۲
معرفی نسخه اول سرفیس گو با استقبال کاربران مواجه شده بود و پس از ۲ سال نسخه جدید آن از راه رسید. سرفیس گو ۲ سبکترین و ارزانترین عضو خانواده سرفیس محسوب میشود اما با توجه به قیمتش از ارزش بالایی برخوردار است.
سرفیس Go 2 به دلیل وزن و ضخامت کم خود به راحتی قابل حمل بوده و همچون سایر اعضای خانوادهاش از طراحی زیبا و سادهای برخوردار است.
در واقع مایکروسافت سعی کرده است با وجود کاهش قیمت، تا حد توان از ویژگیهای خانواده سرفیس برای این تبلت کم نگذارد.
اگر دانش آموز هستید یا رشته دانشگاهی شما نیاز به پردازشهای رایانهای سبک و معمولی دارد، مایکروسافت سرفیس Go یک انتخاب مناسب است که به راحتی و در هر موقعیت میتوانید برای انجام کارهای درسی، وبگردی، تماشای فیلم و یا حتی بازی کردن از آن استفاده کنید.
مشخصات تبلت ویندوزی سرفیس Go 2
این دستگاه در دو مدل با پردازندههایCore M3 یا پنتیوم گلد 4415Y شرکت اینتل عرضه شده که با پردازشگر گرافیکی HD Graphics 615 این شرکت همراه است. حافظه رم دستگاه در نوع ۴ و ۸ گیگابایتی در دسترس است. حافظه داخلی سرفیس Go در دو ظرفیت ۶۴ گیگابایتی از نوع eMMC و ۱۲۸ گیگابایتی از نوع SSD ارائه میشود.
نمایشگر سرفیس ۱۰.۵ اینچ و رزولوشن آن برابر با ۱۲۸۰ × ۱۹۲۰پیکسل است. این محصول با یک کیبورد بسیار خوش ساعت عرضه شده و از قلم دیجیتال هم پشتیبانی میکند. باتری ۸ هزار میلی آمپر ساعتی سرفیس گو ۲ تا ۱۰ ساعت توان روشن نگه داشتن این محصول را در صورت انجام کارهای عادی دارد.
دوربین پشتی دستگاه ۸ مگاپیکسل و دوربین جلویی آن ۵ مگاپیکسلی است. وزن این تبلت حدود ۵۴۵ گرم است که آن را به سبکترین در میان سرفیسها تبدیل کرده است.
تبلت ویندوزی ایسر سوئيچ ۵
ایسر یکی از شرکتهایی است که هر ساله با معرفی لپتاپها و تبلتهای سوئیچ تحسین ما را برمیانگیزد. اگر نمیخواهید مبلغ زیادی را برای سرفیس پرو هزینه کنید، ایسر سوئیچ ۵ یک گزینه مناسب برای جایگزینی آن است.
مشخصات این دو دستگاه تقریبا یکسان است، اما پردازنده سوئیچ ۵ کمی قدیمیتر از سرفیس پرو ۶ است. با این حال، نماینده ایسر هنوز هم یکی از بهترین تبلتهای ویندوزی از نظر مشخصات و عملکرد شناخته میشود که میتواند برای دانش آموزان و دانشجویان یا حتی کاربران حرفهای مناسب باشد.
مشخصات سخت افزاری ایسر سوئیچ ۵
ایسر برای این تبلت نسل هفتم پردازندههای Core i3 و Core i5 به همراه پردازنده گرافیکی HD Graphics 620 اینتل را در نظر گرفته است. حافظه رم تبلت در دو نسخه ۴ و ۸ گیگابایت و حافظه داخلی آن با ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت ظرفیت از نوع SSD عرضه شده است.
نمایشگر ۱۲ اینچی دستگاه از پنل IPS با رزولوشن ۱۴۴۰ × ۲۱۶۰ پیکسل بهره میگیرد. در بالای این نماشگر یک دوربین ۱ مگاپیکسلی و در قاب پشتی نیز یک دوربین ۳ مگاپیکسلی را شاهد هستیم.
وزن این دستگاه اندکی از سرفیس پرو ۶ بیشتر و برابر با ۱۲۷۰ گرم است. قیمت پایه ایسر سوئیچ ۵ برابر با 799 دلار است.
لنوو یوگابوک C930
یوگابوک C930 خاصترین تبلت ویندوزی در بازار ایران است. این محصول نه یک تبلت عادی بلکه لپتاپی ۲ در ۱ است که به جای کیبورد دارای نمایشگر ثانویه از نوع E Ink یا جوهر الکترونیکی است.
از نمایشگر دوم علاوه بر کیبورد میتوان برای نوشتن متن و طراحی یا مطالعه کتاب و اسناد استفاده کرد چرا که به خاطر نوع پنل کمتر باعث خستگی چشم میشود. بنابراین اگر به دنبال تبلت هیبریدی مناسب برای طراحی هستید، یوگابوک C930 یکی از گزینههای مناسب است.
مشخصات یوگابوک C930
نمایشگر اصلی این تبلت ویندوزی ۱۰.۸ اینچی است و رزولوشن چشم نواز ۲۵۶۰ در ۱۶۰۰ پیکسل را به ارمغان میآورد. نمایشگر ثانویه نیز همین ابعاد را دارد اما همانطور که گفتیم از نوع E Ink است و رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ دارد.
یوگابوک C930 به پردازنده قدرتمند اینتل Core i5-7Y54 مجهز شده که با گرافیک مجتمع HD Graphics 615 همراه است. پیکربندی حافظه نیز شامل ۴ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه SSD است.
از دیگر مشخصات این دستگاه باید به حسگر اثر انگشت، پشتیبانی از کارت حافظه، درگاه Type-C، سیستم عامل ویندوز ۱۰ هوم و وزن ۷۷۸ گرمی اشاره کرد.
لنوو ThinkPad X1 نسل سوم
اگر بخواهیم ThinkPad X1 را در یک جمله توصیف کنیم؛ باید گفت تبلتی است به قدرتمندی یک لپتاپ. لنوو مدتهاست که یک برند قابل احترام در زمینه تولید لپتاپها به شمار میآید.
اما این شرکت از بازار تبلتهای ویندوزی نیز غافل نشده و هر از گاهی محصولات قابل تحسینی را معرفی میکند. مشخصات سخت افزاری و اتصالات ThinkPad X1 تقریبا هر آنچه از یک تبلت ویندوزی انتظار داریم را برآورده میکنند.
به همه این موارد طراحی زیبا، وزن سبک و قلم ThinkPad Pen Pro را نیز اضافه کنید.
سخت افزار تبلت ویندوزی ThinkPad X1
پردازنده این دستگاه از نوع نسل هشتمی Core i7-8650U یا Core i5-8250U است که با واحد پردازش گرافیکی اینتل UHD Graphics 620 همراه شده. لنوو ThinkPad X1 Tablet را در حافظههای داخلی ۲۵۶گیگابایت، ۵۱۲ گیگابایت و یک ترابایت از نوع SSD عرضه کرده است و حافظه رم دستگاه نیز در دو نسخه ۸ و ۱۶ گیگابایتی موجود است.
صفحه نمایش ۱۳ اینچی این دستگاه که از پنل IPS بهره میگیرد، رزولوشن 3K یا ۲۰۰۰ × ۳۰۰۰ پیکسل را ارائه میکند. در کنار این نمایشگر یک دوربین ۲ مگاپیکسلی را مشاهده میکنیم و قاب پشتی هم میزبان یک دوربین ۸ مگاپیکسلی است. وزن این تبلت بدون صفحه کلید حدود ۸۹۰ گرم است که هنگام اتصال صفحه کلید به آن تا ۱۲۷۰ گرم افزایش مییابد.
با توجه به مشخصات سخت افزاری قدرتمند این تبلت که آن را همرده با بسیاری از لپتاپهای موجود قرار میدهد، عجیب نیست که قیمت ThinkPad X1 Tablet نسل سوم نیز بالاتر از سایر تبلتهای این لیست باشد.
بهترین تبلت ویندوزی ارزان: هیوندای Koral Pro
هیوندای برندی کرهای است که محصولات الکترونیکی متعددی را از مانیتور و تبلت گرفته تا یخچال و تلویزیون به بازار عرضه میکند. یکی از محصولات این شرکت تبلت ویندوزی ارزان هیوندای مدل Koral Pro 10M4 است که با قیمتی مقرون به صرفه و مشخصات ابتدایی راهی بازار شده است.
تبلت ایکس ویژن از نظر مشخصات سختافزاری شباهت زیادی به لپتاپهای ارزان دارد. سخت افزار آن برای اجرای کارهای روزمره مثل کار با مجموعه مایکروسافت آفیس کفایت میکند اما نباید از آن انتظار اجرای برنامههای گرافیکی یا بازیهای سنگین را داشته باشید.
مشخصات تبلت هیوندای مدل Koral Pro 10M4
بدنه این تبلت ۵۰۰ گرمی از پلاستیک ساخته شده و اطراف نمایشگر آن حاشیههای قابل توجهی به چشم میخورد. نمایشگر ۱۰.۱ اینچی Koral Pro 10M4 رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۲۰۰ پیکسلی دارد که به معنی تراکم پیکسلی مطلوب است.
پردازش دادهها در این تبلت بر عهده پردازنده کممصرف و اینتل gemini lake n4000 قرار دارد که با فرکانس پایه ۱.۱ گیگاهرتزی کار میکند.
در کنار این پردازنده ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی قرار گرفته است. این حافظه برای یک سیستم ویندوزی چندان قابل توجه نیست اما وجود اسلات microSD امکان استفاده از کارت حافظه را فراهم کرده است. همانطور که گفتیم این سختافزار تنها برای اجرای امور روزمره در حد کار با آفیس کفایت میکند.
تبلت ویندوزی هیونداری باید به باتری ۳۰۰۰ میلی آمپرساعتی، سیستم عامل ویندوز ۱۰ و دوربینهای ۲ مگاپیکسلی اشاره مجهز است.
از دیگر مشخصات آن باید به درگاههای USB 3 ،USB Type-C و جک ۳.۵ میلیمتری صدا اشاره کرد.
در آخر
در این مطلب بهترین تبلت ویندوزی را در بازار ایران معرفی کردهایم. بهترین مدل در این فهرست سرفیس پرو ۸ است که با سخت افزار قدرتمند و کیفیت ساخت عالی بهترین تجربه کاربری را ارائه میکند. ارزانترین تبلت ویندوزی هم ایکس ویژن P100 XE1081W است. این مدل برای کارهای گرافیکی و نسبتا سنگین مناسب نیست اما قیمت مقرون به صرفهای دارد.
ویندوزی بهتره
سلام.قطعا ویندوز بهتره
اگه رده بالا باشه که چه بهتر.
هیئت دولت وقتی با یک کشور خارجی تفاهم نامه امضا میکنن، روی میزهاشون نگاه کن،همه بدون استثنا تبلت سرفیس پرو مایکروسافت روی میزشون هست.
چون تنها و تنها ترین برندکی که با اقتدار جلو مهمون ها آبرو داری میکنه ،برند سرفیس مایکروسافت با سیستم ویندوز هستش.
سلام یه سوال اپل بهتره یا ویندوزی؟